Putengulasch

Putengulasch - Hei, Welcome To Neue Rezepte Blog, On this page, I Will inform you about Putengulasch, I hope you can enjoy reading this Article Putengulasch, it's the result of automatic content collection, To remind these info on the post review Putengulasch it's advisable to be distributed to social media, I hope Helpful, view more clearly direct the info below.



Zutaten

  • 5 g Butter o. Margarine
  • 10 g Mehl
  • Tomate
  • 100 g Champignons o. abgezogene
  • 20 g Tomatenmark o. Ketchup
  • 1 pn Thymian o. Estragon
  • 1/4 ts ;Salz
  • 1/8 l -1/4 ;Wasser
  • 125 g Putenfleisch ohne Haut
Zubereitung


Putenfleisch in ca. 2cm grosse Wuerfel schneiden. Mit Fluessigkeit und Gewuerzen ca. 20 Min. gar kochen. Tomatenmark oder Ketchup und Champignons oder Tomatenstuecke zufuegen.
Sauce binden und mit Butter oder Margarine verfeinern.