Gnocchi a la Panna

Gnocchi a la Panna - Hei, Welcome To Neue Rezepte Blog, On this page, I Will inform you about Gnocchi a la Panna , I hope you can enjoy reading this Article all in one, it's the result of automatic content collection, To remind these info on the post review Gnocchi a la Panna it's advisable to be distributed to social media, I hope Helpful, view more clearly direct the info below.




Gnocchi a la Panna
3 Portionen


100 g Parmesan in Stücken

6 Sek./St.10
umfüllen


600 g frische Gnocchi
(Kühltheke)
in den Varoma füllen




500 g Wasser
in den Mixtopf füllen
Deckel schließen
Varoma aufsetzen und Deckel auflegen

22 Min./Varoma/St.1


Die gegarten Gnocchi in eine Schüssel füllen und abdecken.

~~~~~~~~~~~~~~

1 Zwiebel
1 Knoblauchzehe

4 Sek./St.5


10 g Öl

3 Min./Varoma/St.1


300 g Sahne
300 g Milch
75 g Parmesan
etwas schwarzen Pfeffer
½ TL Salz

6 Min./100°/St.2


100 g gekochten Schinken in Streifen zugeben

30 Sek./100°/Linkslauf/St.1


Die heiße Soße über die Gnocchi geben und vermischen.