Zwetschgen Marzipan Kuchen

Zwetschgen Marzipan Kuchen - Hei, Welcome To Neue Rezepte Blog, On this page, I Will inform you about Zwetschgen Marzipan Kuchen, I hope you can enjoy reading this Article Blechkuchen Article Kuchen Article Zwetschgen/Pflaumen, it's the result of automatic content collection, To remind these info on the post review Zwetschgen Marzipan Kuchen it's advisable to be distributed to social media, I hope Helpful, view more clearly direct the info below.




Zwetschgen Marzipan Kuchen
(1 Backblech)


2 kg Zwetschgen entsteinen

**********

250 g weiche Butter oder Margarine
200 g Zucker
1 TL Vanillepaste oder Mark 1 Vanilleschote
4 Eier (L)

1 Min./St.5


350 g Mehl 405er
1 Pck. Backpulver
90 g Naturjoghurt
1 Pr. Salz

20 Sek./St.5


Den Teig auf einem gefetteten Backblech verstreichen.

Die Zwetschgen darauf verteilen




170 g Marzipanrohmasse

mit einer Küchenreibe direkt auf die Zwetschgen reiben
(leicht angefroren geht das recht gut)




100 g Mandelblättchen
über den Kuchen streuen.



Backofen vorgeheizt

175 Grad Umluft

mittlere Schiene

30-40 Minuten je nach Ofen backen