Zwetschgen Marzipan Kuchen - Hei, Welcome To Neue Rezepte Blog, On this page, I Will inform you about Zwetschgen Marzipan Kuchen, I hope you can enjoy reading this
Article Blechkuchen
Article Kuchen
Article Zwetschgen/Pflaumen, it's the result of automatic content collection, To remind these info on the post review Zwetschgen Marzipan Kuchen it's advisable to be distributed to social media, I hope Helpful, view more clearly direct the info below.
Zwetschgen Marzipan Kuchen
(1 Backblech)
2 kg Zwetschgen entsteinen
**********
250 g weiche Butter oder Margarine
200 g Zucker
1 TL Vanillepaste oder Mark 1 Vanilleschote
4 Eier (L)
1 Min./St.5
350 g Mehl 405er
1 Pck. Backpulver
90 g Naturjoghurt
1 Pr. Salz
20 Sek./St.5
Den Teig auf einem gefetteten Backblech verstreichen.
170 g Marzipanrohmasse
100 g Mandelblättchen
über den Kuchen streuen.
Backofen vorgeheizt
175 Grad Umluft
mittlere Schiene
30-40 Minuten je nach Ofen backen